LED õhuniisutaja aroomiteraapia

13,17 €

AROOMITERAAPIA - seadmel on äärmiselt kasulik aroomiteraapia funktsioon. Peale mõne tilga õli vette valamist vabastab õhuniisutaja peale udu reguleerimise ka lõõgastavate omadustega aroome (lubatud on ainult vees lahustuvad õlid - vastasel juhul võib õhuniisutaja kahjustuda) .

VAIKNE TÖÖ - õhuniisutaja toodab jahedat auru ja ei tekita praktiliselt mingit heli - see on üks vaiksemaid mudeleid turul, tänu millele ei ole koormav leibkonnaliikmetele - eriti sobib lastele, kelle uni on väga sageli kerge. Niisutaja ei sega igapäevast tegevust ega tööd. See saab hõlpsasti öösel kõndida ja ei häiri und, vastupidi - see parandab selle kvaliteeti ja kasutaja on värskem, väljatulev udu võimaldab teil lõõgastuda ja minimeerida päeva jooksul kogunenud stressi.

SÄÄSTLIK – 2W õhuniisutaja on energiasäästlik. Võrreldes teistega, tänu millele ei koorma niisutaja kasutamine majapidamise eelarvet, on selle tõhusus piisav, et niisutada ja pakkuda teie korteris, majas või kontoris kaunist õhulõhna.

ATRAKTIIVNE VÄLIMUS – Niisutajal on suurepärane disain. Tänu oma kompaktsele suurusele ei võta see palju ruumi ja sobib igale lauale või öökapile.

SPETSIFIKATSIOON

3in1: lamp + niisutaja + aroomiteraapia

RGB LED + valge valgustus

valge värv

Materjal: ABS + PP

niisutav: jah

aroomiteraapia: jah

heli puudub: jah

mahutavus: 350 ml

niisutaja tööaeg 1 paagil: 5-10h

efektiivsus: 30-40ml / h

USB pinge: 5V

võimsus: 2,5W

toitejuhtme pikkus: 100 cm

mõõdud: 7/7 / 14,5cm

kaal: 0,14 kg

KAASAS

difuusor

USB-tüüpi C kaabel

3 käsna padrunit

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

  Laos olevaid tooteid saab osta ka meie kauplusest.

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

  Laos olevatele toodetele kiire tarne!

1-2 tööpäeva.