Silikoon WC-hari, valge

13,17 €

HYGIEEN + FLEXIBLE - silikoonhari on hügieeniline, loputab paremini ja ei kogune mustust. Selle tulemusena ei hoia pehmed ja elastsed harjased baktereid. Silikoonist tualetihari on tõhus, kiire ja õrn tualeti puhastamine.

2 SÄILITAMISVIISI - harjal on lisaliim, tänu millele saab pintsli paigaldada ilma plaate puurimata. Lihtsalt kleepige seina külge ja riputage. Teine võimalus on põrandale panemine.

ELEGANTNE KONTEINER – peale harja praktilise funktsiooni on see ka väga esteetiliselt meeldiv. Moodne disain muudab toote sobilikuks enamikesse vannitubadesse ja on elegantne lisand.

TILKUMISKINDEL - RUHHY harjal on oma mittetilkuv sahtel. See eemaldatav alus takistab vee tilkumist põrandale. Tänu sellele ei teki sees keskkonda viiruste ja bakterite arenguks. Lisaks on sellel vett imav kuubik.

SPETSIFIKATSIOON

värvus: valge/hall

materjal: plastik / silikoon

konteineri mõõdud: 12,5 x 10,5 x 10,5 cm

pintsli mõõdud: 45 x 7 cm

kaal: 291 g

KAASAS

hari

pulk

sahtliga konteiner

käepidemega kleeplint

vett imav kuubik

Moodsas valges ja hallis värvilahenduses anumaga disaintualetthari puhastab teie tualeti põhjalikult. Silikoonist harjapea puhastab tualettruumi usaldusväärselt, sealhulgas kõik painded ja nurgad. Tänu pikemale käepidemele pääsete tualetis veelgi sügavamatesse ja vähem ligipääsetavatesse kohtadesse.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

  Laos olevaid tooteid saab osta ka meie kauplusest.

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

  Laos olevatele toodetele kiire tarne!

1-2 tööpäeva.