• Uus

Beer Pong mäng, 50 topsi

12,95 €

VÕIMAS SUURTE TOPSIDEGA KOMPLEKT – komplekt on varustatud 50 suure tassi (450ml) ja 3 pingpongi palliga. Punased tassid on sündmuste rahvusvaheline tunnus. Kogu maailmas valitseb see suurimatel üritustel, sealhulgas festivalidel, kontsertidel ja pidudel klubides.

LIHTSAD REEGLID – Mängus osaleb kaks võistkonda. Mängu eesmärk on visata pallid vastasmeeskonnale kuuluvatesse õllekruusidesse. Tabamus tähendab, et vastane peab tassi sisu ära jooma. Tühi tass eemaldatakse laualt. Võidab meeskond, kes lööb kõik vastase karikad kiiremini.

PUNASES VÄRVI – punane värv annab läbipaistmatuse, nii et vajadusel saad sisu uudishimulike naabrite silme eest varjata.

MATERJAL - õigesti valitud materjal, mis ei muuda jookide maitset ja lõhna, isegi kõrge vastupidavusega alkoholide, seetõttu sobib see õllele, jookidele ja mahladele.

SPETSIFIKATSIOON

Punane värv

kogus: 50 tk

mahutavus: 450 ml

tassi suurus: 9,5 x 12 cm

KAASAS

50 tassi

3 lauatennise palli

Mida saab õllega peale selle joomise teha? Neid saab juua spordivõistluse vaimus! Meil on teile pakkumine, mis sobib suurepäraselt pidudeks ja vähem ametlikeks pidudeks ning kuidas sobib mitmekesistada õhtuid. Daamid ja härrad, teie ees - Beer Pong.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva

  Laos olevaid tooteid saab osta ka meie kauplusest.

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

  Laos olevatele toodetele kiire tarne!

1-2 tööpäeva.