Lõbus pannkoogi ja muna pann

40,62 €

ERINEVAT TÜÜPI PLIIDID – pann on kohandatud erinevat tüüpi pliitidele. Sobib nii gaasi-, aga ka halogeen-, elektri- või isegi induktsiooniga. See töötab igas köögis. 

HUVITAV DISAIN – mustrid pannil on erinevad, ükski muster ei kordu. Emotikonid julgustavad mitte ainult lapsi sööma, vaid ka täiskasvanuid kaunistama. Nii parandate einet serveerides enda ja oma lähedaste tuju.

MITTEKLEEPUV KATE – pannil on mittenakkuva ja mittekõrbeva kate, mis ei sisalda kahjulikke PFOA aineid. Pannil on paks põhi, tänu millele hoiab see kuumust pikka aega.

7 EMOTET 7 KOOGI/MUNA KOHTA – kasutatakse korraga 7 praemuna või 7 pannkoogi valmistamiseks. Võimaldab kiiret praadimist.

SPETSIFIKATSIOON

materjal: alumiinium

kate: mittenakkuv

vaba: PFOA

must värv

ühe pannkoogi suurus: 6,5 cm

panni suurus: 26 cm

kaal: 1,096 kg

kaal pakendis: 1,196 kg

KAASAS

praepann

käepide

Kas teie lapsed on ka valivad? See pann julgustab sööma ka kõige vastumeelsema sööja. Naeratav omlett või pannkook lisab söömise ajal palju rõõmu ja innustab ka sööma. Kaunistamine + söömine on laste suurim rõõm. Söögi ajal on suurepärane atraktsioon nii puuviljadest naeratuste korraldamine kui ka silmade värvimine moosi või šokolaadikreemiga.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.

  Laos olevaid tooteid saab osta ka meie kauplusest.

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

  Laos olevatele toodetele kiire tarne!

1-2 tööpäeva.

1 tk ( võimalik tellida lisa )