LED Õhuniisutaja aroomiteraapia

13,17 €

AROOMITERAAPIA - seadmel on äärmiselt kasulik aroomiteraapia funktsioon. Peale mõne tilga eeterliku õli vette valamist on õhuniisutaja udu reguleerides väljas, samuti eraldub lõõgastavate omadustega aroomid (lubatud on ainult vees lahustuvad õlid - muidu võib õhuniisutaja kahjustuda) .

VAIKNE TÖÖTAMINE - niisutaja toodab jahedat auru ja praktiliselt ei tekita heli - see on üks vaiksemaid mudeleid turul, tänu millele ei ole see pereliikmetele koormav - eriti sobib see lastele, kelle uni on sageli kerge . Niisutaja ei sega igapäevast tegevust ega tööd. Ta saab öösel probleemideta kõndida ja ei sega und, vastupidi – see parandab selle kvaliteeti ja kasutaja on rohkem puhanud, tekkiv udu võimaldab teil lõõgastuda ja minimeerida päeva jooksul kogunenud stressi.

ENERGIASÄÄSTLIK – 2W õhuniisutaja on energiasäästlik. Võrreldes teistega, et niisutaja kasutamine ei koormaks majapidamise eelarvet, on selle tõhusus piisav, et niisutada ja pakkuda teie korteris, majas või kontoris kaunist õhulõhna.

ATRAKTIIVNE VÄLIMUS – niisutajal on suurepärane disain, mis meenutab kuldsete sarvedega põhjapõtra. Saate seda edukalt kasutada jõuluehtena ja eksklusiivse kaunistusena. Tänu oma kompaktsele suurusele ei võta see palju ruumi ja sobib igale lauale või öökapile.

3in1: lamp + niisutaja + aroomiteraapia

RGB LED valgustus: 8 värvi

värvus: valge/kuldne

materjal: plastik

niisutav: jah

aroomiteraapia: jah

müravaba: jah

mahutavus: 250 ml

aku maht: 800 mAh

niisutaja tööaeg programmeeritud: 3h

aku tööaeg peale laadimist: 5-7h

efektiivsus: 40ml / h

USB pinge: 5V

võimsus: 2W

toitejuhtme pikkus: 112 cm

mõõdud: 8/8 / 14cm

kaal: 0,175 kg

KAASA:

difuusor

USB-MicroUSB kaabel

3 käsna padrunit

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

  Laos olevaid tooteid saab osta ka meie kauplusest.

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

  Laos olevatele toodetele kiire tarne!

1-2 tööpäeva.