• Uus

Silikoon küpsutamise matt + taignarull

14,95 €

SILIKOONRULL - meie poolt pakutav taignarull on tervisele ohutust materjalist valmistatud ja toiduga kokkupuutumiseks heaks kiidetud tarvik. Selle abiga saate valmistada erinevat tüüpi tainast, millest saavad maitsvad pelmeenid, pasta ja pärmikoogid. Silikoonrulli ei pea enne kasutamist jahuga üle puistama. Tainas ei jää selle külge kinni, mis teeb töö palju lihtsamaks ja rullimisest saab tõeline nauding.

SILIKOONLAUD – Köögimatt on valmistatud kvaliteetsest silikoonist, mis tähendab, et seda on lihtne puhtana hoida ning see on vastupidav rebenemisele ja kõrgetele temperatuuridele. Selline silikoonplaat nakkub hästi laua/tasapinnaga ega libise tainast sõtkudes ringi.

PRAKTILISED JAOTUSED – silikoonplaadile on trükitud pikkuse ja läbimõõdu kaalud, tänu millele on lihtsam valmistada erinevaid küpsetisi.

MULTIFUNKTSIONAALNE – tuleb lisada, et seda praktilist köögimatti ei saa kasutada mitte ainult kondiitriplaadina, sest tänu oma kõrgele temperatuurikindlusele sobib see hästi soojade roogade alusena ja mis veelgi enam, saate kasutada ahjukinda asemel kuumad potid või küpsetusplaadid.

SPETSIFIKATSIOON:

materjal: silikoon

rullkäepidemed: puidust

temperatuurikindel: jah

lihtne puhastada: jah

paindlik: jah

saab kasutada ahjus: max. temperatuur 260 kraadi Celsiuse järgi

Võib kasutada sügavkülmas: -60 kraadi Celsiuse järgi

nõudepesumasinas pestav: jah

rulli mõõdud: 38 x 5 cm

laua mõõdud: 59,5 x 39,5 cm

kaal: 0,525 kg

kaal pakendis: 0,602 kg

Painduv silikoonplaat + rull on ideaalne komplekt igasse kööki. Kvaliteetne köögimatt ja taignarull on perenaisele praktiline abimees. See hõlbustab taigna sõtkumisel korra hoidmist ja välistab selle tööpinna või laua külge kleepumise, mis nõuab tavaliselt pikka pesemist ja küürimist. Kaaluga tahvel tähendab, et pole probleeme kogu tööpinnale pudenenud jahuga ning seda saab kasutada ka segamiskausside alusena, mis takistab nende laual libisemist.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.

  Laos olevaid tooteid saab osta ka meie kauplusest.

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

  Laos olevatele toodetele kiire tarne!

1-2 tööpäeva.

2 tk ( võimalik tellida lisa )