Võrkkiik hall 200x100cm

30,45 €

MUGAV - see ülimugav ja funktsionaalne võrkkiik võimaldab teil lõõgastuda mugavates tingimustes. See sobib suurepäraselt aeda, terrassile, rõdule ja isegi tuppa! Kas sa tahad pikali heita? Või äkki risti? Mõlemad valikud on mugavad ja võimaldavad teil puhata mugavas GARDLOV võrkkiiges.

OHUTU – võrkkiik tagab peale kasutusmugavuse ka ohutuse. Sellel on põimitud jooned, mis hoiavad seda õhus. Tänu sellele, et see on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, ei pea te kukkumise pärast kartma. Teie kaal jaotatakse, et kaitsta teid kukkumise eest.

LOODUSLIK KÕRGE KVALITEETNE MATERJAL - võrkkiik on valmistatud puuvillast väikese polüestri lisandiga, mis muudab selle puudutamisel meeldivaks ja vastupidavaks. Lisaks tagab see ka korraliku ventilatsiooni, mis tagab kuumadel päevadel kasutamisel suurepärase mugavuse.

PUITVARDAD – tänu sellele, et võrkkiigel on puitraam – käib see lahti nagu voodi. Selles saab vabalt päevitada, lugeda ja ümbrust jälgida. Ideaalne püsivalt aeda, terrassile või tuppa paigaldamiseks.

SPETSIFIKATSIOON - värvus: hall; materjal: puuvill, polüester; maksimaalne koormus: 200 kg; puitraami pikkus: 80 cm; materjali mõõdud (pikkus / laius): 200 x 100 cm; kogupikkus: 250 cm; kaal: 1,4 kg

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.

  Laos olevaid tooteid saab osta ka meie kauplusest.

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

  Laos olevatele toodetele kiire tarne!

1-2 tööpäeva.

2 tk ( võimalik tellida lisa )