Bambus lõikelaudade komplekt 4 tk

25,37 €

IDEAALNE IGAPÄEVASEKS KASUTAMISEKS – tänu lõikelaudadele saad hõlpsasti toite valmistada. Nüüdsest saab lõigata, tükeldada, koorida või tükeldada. See on teie lisaruum köögis! Pärast töö lõpetamist saate laudu hoiustada mugava alusega, mis ei võta palju ruumi.

LIHTNE PUHAS HOIDA – bambusest lõikelaudu on lihtne puhastada. Lihtsalt pühkige neid niiske lapiga. Selliseid plaate võid pesta ka jooksva vee all, kartmata, et puit imab niiskust ja sinna arenevad seened ja bakterid. Loodusliku bambuse kasutamise tõttu ei ole toode nõudepesumasinas pestav.

LOODUSLIK BAMBUSPUIT - bambuspuidust valmistatud köögilauad on lihtsa vormiga, tänu millele sobivad need ka kaasaegsetesse köökidesse. Bambus on sobiv materjal köögitarvikute valmistamiseks, kuna on: niiskuskindel, antibakteriaalne, kerge, tervisele ohutu, ei ima lõhnu, ei muuda värvi, ei deformeeru, on õige kõvadusega.

NEED SOBIAVD IDEAALSELT KA SUUPISTETE serveerimiseks – kasuta lõikelaudu nagu suupistetaldrikut. Iga tahvel on pühendatud erinevale tooterühmale: kala, liha, köögiviljad, puuviljad ja leib. Lisaks on kasutusmugavuse huvides tahvlitel oma rühmamärgistused.

SPETSIFIKATSIOON:

materjal: bambus

tükkide arv komplektis: 4

kaasas alus: jah

niiskuskindel: jah

ei ima lõhnu: jah

kuivab kiiresti: jah

üldmõõdud: 23,5/5,5/30cm

ühe tahvli mõõdud: 28/20/1cm

kaal: 1,86 kg

KAASA:

kalalaud

lihalaud

puu- ja köögiviljaplaat

leivalaud

alus

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

  Laos olevaid tooteid saab osta ka meie kauplusest.

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

  Laos olevatele toodetele kiire tarne!

1-2 tööpäeva.