Teleskoop varrega tolmuhari

15,20 €

TELESKOOPILINE – selle tolmulapiga jõuate ilma suurema vaevata peaaegu igasse kohta, mis vajab puhastamist! Kokkupandud versioonis on tolmuhari 84 cm ja täispikkuses lahtivoldituna ulatub see 250 cm-ni! Veelgi huvitavam on see, et harja ei pea lükkama maksimaalse vahemikuni, vaid just sellise pikkuseni, mida parasjagu vajad.

KAKS ERINEVAT OTSA – minge puhastamise järgmisele tasemele! Harjal on kaks vahetatavat otsa. Eemaldatava puhastusvahendiga pikisuunaline on mõeldud pragude ja tasaste pindade puhastamiseks. Tänu vaba painutamise võimalusele saate ulatuda isegi külmiku alla. Samuti on olemas ümmargune pintsel, mis eemaldab põhjalikult tolmu ja ämblikuvõrgud riidekappide tagant, lae äärest, mööblilt ja paljudest muudest nurkadest. Ja võimalus seda mis tahes viisil painutada viib teid isegi kõige raskemini ligipääsetavatesse kohtadesse.

PRAKTILINE– on väga praktiline vidin, mis töötab paljudes kohtades. Saate seda kasutada kodus, garaažis, kontoris või suvilas. Samuti on see suurepärane toode vanematele inimestele, kes hindavad korda, kuid kellel on raskusi värisevate väljaheidete tasakaalustamisega.

KÄEPIDE - kummeeritud, libisemiskindel käepide. Kogu toetub teleskoopilisele roostevabast terasest vardale. Hari on äärmiselt kerge, nii et see ei väsita käsi puhastamise ajal.

SPETSIFIKATSIOON

värvus: hall/hõbedane

pulga materjal: plastik + roostevaba teras

vispli materjal: mikrokiud

harja kuju: piklik/ümmargune.

ümmarguse harja mõõtmed (pikkus / laius): 40x16

pikisuunalised mõõtmed (pikkus / laius): 40 x 7 cm

harja mõõdud teleskoopvarrega (pikkus / laius): 84-250x60 cm

KAASA:

teleskoop pulk

ümmargune hari

pikisuunaline hari

Kui palju kordi olete pidanud võitlema redelist ronimisega või ohtliku üle mööbli kõndimisega, et jõuda tolmustesse kohtadesse, pühkides mööblilt tolmu või pühkides lakke püsivatest ämblikuvõrkudest? Edaspidi tarbetu akrobaatika lõpp koristamise ajal. Selle tolmuharjaga jõuate ilma suurema vaevata praktiliselt igasse teid huvitavasse kohta! Mille poolest see tolmuhari teistest harjadest erineb? Asjaolu, et see on teleskoop ja hetkega saame tavalisest harjast teha tõeliselt pika harja!

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.

  Laos olevaid tooteid saab osta ka meie kauplusest.

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

  Laos olevatele toodetele kiire tarne!

1-2 tööpäeva.

5 tk ( võimalik tellida lisa )