• Uus

Kahe tasandiline nõude kuivatusrest

29,95 €

KÕRGE KVALITEET - kuivati ​​on valmistatud kvaliteetsest kroomitud metallist, tänu millele on vastupidav kahjustustele ja liigniiskusele. Sellel on loft-stiilis disain, mis võimaldab sellel sobituda igasse interjööri.

KENA VÄLIMUS – kaasaegne ja elegantne loft-välimus muudab kuivati ​​teie köögi kaunistuseks! Komplekti kuulub eemaldatav söögiriistade äravool, riputage see lihtsalt kuivati ​​külgmiste pulkade külge. Seda saab asetada äravooluavale ükskõik kuhu. Söögiriistade äravooluava põhi ja peamine veealus on valmistatud mustast vastupidavast plastikust. Lisaks sobib universaalne must värv igasse interjööri.

KAHETASANDILINE – kuivati ​​koosneb kahest tasapinnast. Esimene tase on kausside ja vaagnate koht. Vasakul küljel on söögiriistade äravooluava. Teine tasand on laiendus, millel on tervelt 9 kohta taldrikutele. Kuivati ​​mõjutab suurepäraselt ruumi korraldust.

SÖÖGIRIISTADE TOPS – kahetasandiline nõudekuivatusrest on varustatud ka praktilise söögiriistade konteineriga. Kaheks sektsiooniks jaotus muudab lusikate, kahvlite ja nugade sorteerimise lihtsaks. Toode muudab köögi korras hoidmise lihtsamaks.

SPETSIFIKATSIOON

must värv

materjal: raud + PP

mõõdud: 43 x 29 x 27 cm

kaal: 1,618 kg

kaal pakendis: 2,006 kg

KAASAS

kuivati

veealus

söögiriistade äravool

Kahetasandiline nõude tühjendusava on stabiilne, mis tagab kasutusohutuse. Tootel on spetsiaalselt konstrueeritud jalad, mis on kuivatiga kindlalt ühendatud. Tänu sellele puudub ümbermineku oht isegi suure nõudekoorma korral.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.

  Laos olevaid tooteid saab osta ka meie kauplusest.

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

  Laos olevatele toodetele kiire tarne!

1-2 tööpäeva.

2 tk ( võimalik tellida lisa )