• Uus

Lemmiklooma pesa, helehall

19,95 €

KÕRGED KÜLJED – kõrgendatud servad toetavad teie lemmiklooma pead ja selgroogu. Lemmikloom on magamise ajal korralikult toestatud. Kunstlik pehme karusnahk tagab loomale turvatunde, lõõgastuse ja mugavuse.

MASINAPESU – see lihtsalt puhastatav hubane pesa teie lemmikloomale on masinpestav. Voodi pikad kiud on pehmed ja vastupidavad, mistõttu on neid ohutu pesumasinas pesta (soovitame õrna tsüklit, trummelkuivatust, madalat veetemperatuuri).

LIBISEMISVASTANE JA VEEKINDEL PÕHI– voodil on libisemisvastane põhi, mis ei lase voodil lemmiklooma liikumisel automaatselt liikuda. Lisaks on põhi valmistatud niiskuskindlast materjalist.

PEHME VOODER JA TÄIDIS - 4 cm harjased rahuldavad ja soojendavad iga lemmiklooma. Pehme täidis. Mugav, polsterdatud lamamispind. Mugav, kõrge külg. See kohandub suurepäraselt looma kehakujuga, pakkudes meeldivat soojus- ja lõõgastustunnet. Koer tunneb, et ta kallistab oma ema.

SPETSIFIKATSIOON

halli värvi

suurus M

materjal: polüester

mõõdud:

harjaste kõrgus: 4 cm

kokku (O x H): u. 60 x 15 cm

Pehme ja soe voodi koerale või kassile on ideaalne koht teie lemmiklooma puhkamiseks. Voodi on paks, pehme ja kohev. See ümmargune sisseehitatud kõrgemate servadega serv tagab maksimaalse mugavuse. Valmistatud tugevast, kahjustus- ja mustusekindlast materjalist. Voodi on väga soe ja kerge ning samas on tänu sellele teie lemmikloomal alati täiuslik mugavus. See mõjub koera või kassi kehale nagu pehme padi, mis mähkub selle ümber.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.

  Laos olevaid tooteid saab osta ka meie kauplusest.

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

  Laos olevatele toodetele kiire tarne!

1-2 tööpäeva.

1 tk ( võimalik tellida lisa )