• Uus

Riidenagi stange, must

39,95 €

FUNKTSIONAALNE – riidenagi on funktsionaalne ja ülimahukas – mahutab ehk ära suure osa garderoobist ja samas võtab korteris vähe ruumi

PRAKTILINE – püstine riidepuu on ülimalt praktiline. See sobib hõlpsalt isegi magamistuppa, kus saate seda kasutada hommikumantlite ja särkide jaoks. Esikusse paigutatuna saate omakorda hoida jopesid, mantleid, kingi ja palju muud kasulikku, mida soovite alati käepärast hoida.

KAKS LISARIIULIT – riidealus on varustatud kahe lisariiuliga, mis suudavad täita mitmeid funktsioone – neis saab hoida jalanõusid, kotte ja seljakotte.

TUGEV KONSTRUKTSIOON – riidenagi on valmistatud kvaliteetsest materjalist, mis annab sellele tugeva konstruktsiooni, tänu millele on see stabiilne ega kuku ümber ka siis, kui sellel on palju riideid.

SPETSIFIKATSIOON:

toru: raud

toru läbimõõt: 16 mm

kaks kingariiulit

mõõdud: 153 x 60 x 34 cm

kaal: 1,9 kg

kaal pakendis: 2,3 kg

KAASA:

seisev riidepuu

Pakkumises sisalduv soliidne riidepuu on aksessuaar, mis on kahtlemata seda väärt, et oma korteris oleks. See on ülimalt funktsionaalne ja väga ruumikas - mahub ära suure osa garderoobist ning samas võtab korteris vähe ruumi. See võimaldab kiiret juurdepääsu riietele ja muule.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.

  Laos olevaid tooteid saab osta ka meie kauplusest.

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

  Laos olevatele toodetele kiire tarne!

1-2 tööpäeva.

2 tk ( võimalik tellida lisa )