Nõuderest kuivatusrest

20,28 €

KÕRGE KVALITEET - kuivatusrest on valmistatud kvaliteetsest kroomitud metallist, tänu millele on vastupidav kahjustustele ja liigsele niiskusele. Sellel on loft-stiilis disain, mis võimaldab sellel sobituda igasse interjööri.

LOFT STIIL – kaasaegne ja elegantne loft-välimus muudab kuivati teie köögi kaunistuseks! Komplekti kuulub eemaldatav söögiriistade äravool, riputage see lihtsalt kuivati külgmiste pulkade külge. Seda saab asetada äravooluavale ükskõik kuhu. Söögiriistade äravooluava põhi ja peamine veealus on valmistatud mustast vastupidavast plastikust. Lisaks sobib universaalne must värv igasse interjööri.

SAHTEL VEE ÄRAJUHTIMISEGA– Mustal nõude kurnatil on spetsiaalselt disainitud kandik, millel on lihtne vee äravool. Kui asetate äravooluava valamu lähedale, voolab vesi automaatselt läbi külgmise tila. Nüüdsest ei pea te muretsema kandikust vee väljavalamise pärast, vaid asetage see kraanikausi äärde!

SÖÖGIRIISTADE TOPS – nõuderest on varustatud praktilise söögiriistade konteineriga. Suur sahtel muudab lusikate, kahvlite ja nugade paigutamise lihtsaks. Toode muudab köögi korras hoidmise lihtsamaks.

SPETSIFIKATSIOON

must värv

materjal: teras + PP

mõõdud: 44 x 31 x 14,5 cm

KAASAS

kuivati

veealus

söögiriistade äravool

Nõudekuivatusrest on lihtne ja kasulik ese, mida kasutatakse nõude kuivatamiseks pärast nende pesemist. Tegemist on sageli kasutatava köögitarvikuga, mis aitab nõud pärast pesemist kuivana hoida. Kuivati on valmistatud PP-st ja terasest. Meie nõudekuivatuskamber koosneb mitmest elemendist: tasane põhi: Nõeladel on tasane pind, millel on korralikult paigutatud sooned, mis võimaldavad vee vaba voolamist nõudest nõrutusava põhja; süvendid ja alused: tühjendusnõus on süvendid, kuhu saab püstises asendis asetada taldrikud, tassid, söögiriistad ja muud nõud. Täiendav söögiriistade alus tagab söögiriistade hõlpsa katmise; vee äravool: drenaaži küljel on koht, kus nõude küljest kogutud vesi saab vabalt voolata, nt. köögi kraanikaussi. Nõudrennid on mugavad, hõlpsasti kasutatavad ja kergesti puhastatavad. Need aitavad vältida nõude kuivatamiseks rätikute kasutamist ja kaitsevad köögipindadele tilkuva vee eest. Tänu neile saavad nõud vabalt kuivada, mis aitab kaasa hügieeni säilitamisele köögis.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.

  Laos olevaid tooteid saab osta ka meie kauplusest.

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

  Laos olevatele toodetele kiire tarne!

1-2 tööpäeva.

3 tk ( võimalik tellida lisa )