• Uus

Silikoonist WC-hari, valge

9,95 €

SILIKOONHARI VANNITUPPA

SLIM - meie tualetihari on saadaval kompaktses suuruses, see sobib igasse vannituppa, olenemata selle suurusest. Tänu tualetiharjale näeb teie vannituba ilus välja ning koristamine on meeldiv ja rahuldust pakkuv kogemus!

HÜGIEEN + PAINDLUS - ülipehmest silikoonist WC-poti harjapea võimaldab hõlpsalt puhastada iga nurgatagune ja pikk harjavars võimaldab jõuda sügavamatesse kohtadesse. Harjapea ei kriibi WC pinda iga kasutuskorraga ja on sõbralikum kui tavalised harjad. Lisaks saab harjapea harjased puhastamise tõhususe parandamiseks kergesti maha loputada.

MITTE AINULT WC-POTTI - sobib mitte ainult tualetti, vaid ka kraanikaussi, kraanikaussi, vanni jne, kõikidele keraamika-plast-klaaspindadele. See tualetihari pole mitte ainult täiuslik puhastamiseks, vaid ka oluline elegantne aksessuaar vannitoas.

2 SÄILITAMISVIISI - pintslil on täiendav liim, tänu millele saate pintsli paigaldada ilma plaate puurimata ja seega ei pea me kartma, et plaat puruneb, lihtsalt kleepige see seina ja pintsli anuma külge ja riputage see üles. Teine võimalus on panna see põrandale.

SPETSIFIKATSIOON

värvus: valge/hall

Materjal: plastik / silikoon

mõõdud: 36x9,5x4 cm

KAASAS

pintsel + pulk

sahtliga konteiner

käepidemega kleeplint

Tänu meie tualetiharjale näeb teie vannituba ilus välja ja tagab meeldiva puhastuse! Las oma kodu olla kuulus oma täiusliku puhtuse poolest! Stiilne tualetihari puhastab tualeti põhjalikult. Kummist harjapea on tualeti pinna suhtes õrn ega kriimusta seda. Tänu pikemale käepidemele pääsete tualetis sügavamatesse kohtadesse.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.

  Laos olevaid tooteid saab osta ka meie kauplusest.

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

  Laos olevatele toodetele kiire tarne!

1-2 tööpäeva.

3 tk ( võimalik tellida lisa )