Riiul riidenagi stange must

40,62 €

PRAKTILINE XXL SUURUS - riidenagid on väga praktilised, kuna annavad piisavalt ruumi riiete ja muude tekstiilesemete hoiustamiseks. Lisaks hõlbustavad need organiseerimist ja korra hoidmist.

SÄÄSTAB RUUMI - riidepuu on ideaalne lahendus neile, kellel on kodus vähe ruumi või mõni ajutine mööbliese. Riidepuu on kerge ja kohandatav erinevatesse ruumidesse. Sellel on 6 riiulit, 2 riputuslatti ja 8 riidepuud.

LIIKUV - riidepuu üheks suureks eeliseks on selle liikuvus. See on kerge, nii et seda saab hõlpsasti ühest kohast teise teisaldada, mis on kasulik, kui soovime muuta ruumi planeeringut või kolida uude elukohta.

PAIGALDUSE LIHTSUS – riidepuu üksikuid elemente on väga lihtne kokku panna ja lahti võtta. Need ei nõua keerulisi tööriistu ega oskusi, mis tähendab, et neid saab kiiresti ja lihtsalt paigaldada igasse ruumi. Ühendage lihtsalt pistikud torudega ja oletegi valmis.

SPETSIFIKATSIOON

must värv

materjal: plastik + metall

riiulite arv: 6

riputusvarraste arv: 2

külgmiste riidepuude arv: 8

mõõdud: 173 x 36 x 108 cm

kaal: 4,5 kg

kaal pakendis: 4,9 kg

Valides meie riidepuu, säästate ruumi ja raha! See hõlbustab riiete kuivamist vihmastel päevadel. See sobib teie maja igasse ruumi ja muudab riiete leidmise isegi kiiremaks!

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.

  Laos olevaid tooteid saab osta ka meie kauplusest.

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

  Laos olevatele toodetele kiire tarne!

1-2 tööpäeva.

1 tk ( võimalik tellida lisa )