Lemmiklooma joogi purskaev

40,62 €

SUUR MAHUTAVUS – paak mahutab kuni 2 liitrit vett, millest piisab vähemalt 5 päevaks kasutamiseks. Vee kõrge kvaliteedi tagamiseks oleme jooturile lisanud filtri.

2 STREEMIREŽIIMI – on juba ammu teada, et loomad ei taha kausist vett juua, mis võib viia lemmiklooma dehüdratsioonini. Kindlasti eelistavad nad vedelikku täiendada kraaniveega. Seetõttu tasub varuda purskkaev, mis ühendab traditsioonilise joogikausi veeringiga. Seadmel on kaks veevoolurežiimi: segisti või purskkaev .

FILTREERIMISSÜSTEEM - lemmikloomadele mõeldud purskkaev, mis on varustatud 3-kihilise veefiltriga, mis eemaldab toiduosakesed, karvad ja muud mustused. Veepudel pakub teie lemmikloomadele värsket ja puhast vett kogu päevaks! Filtreerimissüsteem ja vee liikumine muudavad loomad seda vedelikku rohkem valmis kasutama.

TOIDE + LIHTNE PUHASTAMINE – jaotur tuleb lihtsalt vooluvõrku ühendada. Kaasas USB kaabel ja laadija. Seda saab ühendada ka toitepanga või muu toiteallikaga. Seadet on väga lihtne puhastada, see lammutatakse osadeks! Tänu sellele ei kogune sete ega mustus seadme üksikutele elementidele.

SPETSIFIKATSIOON

värv: läbipaistev

mahutavus: 2 liitrit

kausi maht: 120 ml

filter: 3 kihti

veejoa režiimide arv: 2

müra: 40 dB

pinge: 5V

mõõdud: 16,5 x 22 cm

kaal: 0,488 kg

KAASAS

veepaak max/min skaalaga

kaas

filtrimahuti

toru

pump

3 kihiline filter

laadija

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

  Laos olevaid tooteid saab osta ka meie kauplusest.

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

  Laos olevatele toodetele kiire tarne!

1-2 tööpäeva.