Kaasaskantav toidu- ja jooginõu lemmikloomale

13,17 €

Praktiline reisikomplekt kõikidele lemmikloomadele, mis pakub väärtuslikku einet igas olukorras ja igas kohas. Kahe kambriga anum teeb kõik reisid ja reisid teie lemmikloomaga lihtsamaks. Saate oma lemmiklooma igal ajal mugavalt toita ja joota!

Pudelil on kaks eraldi kambrit – vee ja kuivtoidu jaoks. See tagab teie lemmiklooma täieliku eine ja regulaarse toitmise isegi kodust eemal olles. Kaasas on ka kokkupandav kauss, kuhu saate oma koera toitmise hõlbustamiseks vett või toitu puistata.

Kogu pudel on valmistatud kvaliteetsest plastikust, mis on kerge, nii et kui pudel on täielikult täidetud, ei jää see liiga raskeks. Kambrite kõrge kamber ja kaasas olevad plastikust kurnad ei lase sisul kambrite vahel seguneda.

Kaas on kinnitatud 4 klõpsuga, et vältida sisu mahavalgumist või pudeli juhuslikku avamist. Lisaks on kaanel kaks suletud auku, et saaksite vett valada või toitu maha valada ilma tervet pudelit avamata.

Pudel sobib suurepäraselt pikkadeks jalutuskäikudeks, telkimiseks, mägimatkadeks või auto või rongiga reisimiseks. See võimaldab teil oma lemmiklooma vahepeatuse ajal toita ja juua, kui märkate, et see väsib.

Kaussil on haakekonks, millega saab seda hõlpsalt koera pudeli, seljakoti või kaelarihma külge kinnitada.

Materjal: plastik

Mõõdud:

Pudeli kõrgus ilma kaaneta: 19 cm

Pudeli kõrgus koos kaanega: 22,5 cm

Pudeli läbimõõt: 11,2 cm

Voltimata kauss: 13cm x 5,5cm

Kokkuvolditud kauss: 13cm x 1,9cm

Kogus
Tellimine 5-10 päeva

  Laos olevaid tooteid saab osta ka meie kauplusest.

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

  Laos olevatele toodetele kiire tarne!

1-2 tööpäeva.