Mänguasi kassile - ratas hiirega

13,17 €

KÕIGILE KASSIDELE - mänguasi sobib kõikidele kodukassidele, olenemata vanusest, soost ja suurusest; augud on suured ja sobivad kergesti igas suuruses kassijalgadele.

Libisemiskindlad padjad - all on ümarad padjad, mis ei lase mänguasjal põrandat kriimustada.

SPETSIFIKATSIOON - mõõdud (läbimõõt / kõrgus): 25 / 6,5 cm, kaal: 281g.

LISA - mänguasja ülaosas on küüniste hõõrumiseks viltmatt, mis hoiab ära mööbli kahjustamise.

LOODUSLIK INSTINKT - mänguasi rahuldab loomulikku vajadust jahiinstinkti järele ja soodustab füüsilist aktiivsust, mis mõjutab üldist tervist ja muudab kassi rahulikumaks; loom saab mängida nii üksi, ilma leibkonnaliikmeid kaasamata, kui ka omanike täielikul puudumisel.

Kassidele meeldib mängida ja pahandust teha. Kodukassidele mõeldud mänguasi pöörleva hiire kujul on suurepärane alternatiiv vabas looduses jahipidamisele. Kindlasti huvitab see kohevat pereliiget ja temaga ei hakka pikka aega igav. Mänguasi sobib kõigile kodukassidele, olenemata nende vanusest, soost ja suurusest. Peal matil saavad istuda pisikesed kiisud.

See on ümara kujuga ja sellel on 3 auku. Avad on piisavalt suured, et need sobiksid kergesti igas suuruses kassijalgadele. Hiire sees on imitatsioon, mis hakkab pärast käpaga löömist liikuma ja keerleb ümber ringi ümbermõõdu, julgustades nii kassi mängima.

Mänguasja all on libisemisvastased padjad, mis muudavad selle mänguasjaks, mis ei kriibi põrandat. Toote eeliseks on see, et see toimib ka kraapimispostina. Ülaosas on matt, mida kasutatakse küüniste pühkimiseks ja mis hoiab ära mööbli ja kodu- või korteritehnika kahjustamise.

Mänguasi rahuldab suurepäraselt jahiinstinkti loomuliku vajaduse ja soodustab füüsilist aktiivsust, mis mõjutab looma üldist tervist ja muudab kassi rahulikumaks. Toote oluline ja praktiline omadus on see, et lemmikloom saab mängida üksi, ilma pereliikmeid kaasamata, samuti omanike täielikul puudumisel. Hiireratast soovitatakse kõikidele erineva iseloomu ja kehakujuga kassitõugudele. Mänguasi sobib ideaalselt nii koduseks kasutamiseks kui ka varustuseks varjupaikadesse või suurematesse kasside kasvandustesse.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.

  Laos olevaid tooteid saab osta ka meie kauplusest.

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

  Laos olevatele toodetele kiire tarne!

1-2 tööpäeva.

1 tk ( võimalik tellida lisa )