• Uus

Koerte mänguasi pusle

14,95 €

MÕISTATUS KOERALE – tänu sellele mängule arendab sinu neljajalgne sõber otsija ja vallutaja meeli! Lisaks kujundab see pusle looma keskendumis- ja täpsusprotsessi, aitab võidelda igavuse vastu ja annab positiivseid emotsioone. Kuid kõige tähtsam on see, et see pakub talle palju rõõmu ja muretut lõbu!

SUUR OSADE ARV – loodud spetsiaalselt selleks, et koeral oleks aega mängida, suur arv lahtreid võimaldab koeral igas kambris suupisteid avastada. Keskmine pusle pöörleb 360 kraadi ja nupp teeb mõnusat häält.

NÕUDEPESUMASIN VÕIMALIK – toode on nõudepesumasinas pestav. Kõik elemendid on valmistatud nii, et neid saab põhjalikult pesta ja pesta nõudepesumasinas. Tootel on nurgad, mida saab kõige paremini pesta nõudepesumasinas.

SÖÖMISE AEGLUSTAMINE AEGLASELT – kui teie lemmikloom sööb praktiliselt iga toidukorda, võib toitmisnõust palju abi olla. Tänu soontele peab loom enne maiuste hankimist veidi tööd tegema. See lahendus soodustab toidu aeglast tarbimist ja võib seega aidata kaasa õigele seedimisele.

SPETSIFIKATSIOON

värvus: must, kollane, valge

Maiusenõu mõõdud: 3 x 1,5 cm

materjal: plastik

mõõdud: 25,5 x 25,5 x 2,5 cm

Vabane igavusest ja paku oma lemmikloomale intelligentset meelelahutust loogikamängu näol. Õppige tundma seda põnevat koertele mõeldud harivat mänguasja. Raskusaste sobib kõikidele koertele, olenemata vanusest, suurusest või tõust.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.

  Laos olevaid tooteid saab osta ka meie kauplusest.

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

  Laos olevatele toodetele kiire tarne!

1-2 tööpäeva.

1 tk ( võimalik tellida lisa )