Lemmiklooma kammimise kinnas

8,08 €

SILIKOONNAGAD - kinda ülemine osa on valmistatud polüestrist, alumisel (aktiivsel) osal on aga arvukalt kogu pinnale ühtlaselt jaotatud silikoonist nagasid, mida kasutatakse täielikult efektiivselt; liigsed karvad kogunevad sakkide vahele ja ei lange põrandale ega lenda üles; rakendatav lahendus mõjutab mugavust ja rahulolu kasutamise ajal.

MUGAV - kinnas kinnitub takjapaelaga ning sellel on küljeava, mis tagab mugavuse ja stabiilsuse; seda on lihtne peale panna, nakkub hästi käe külge ega libise harjamise ajal maha; sobib erineva suurusega kätele.

SPETSIFIKATSIOON - mõõdud (pikkus / laius) 22,5 / 17,5 cm; materjal: polüester, silikoon; kaal 50g.

LIHTNE PUHASTADA - karvu pärast harjamist saab kergesti "ära koorida" ja visata prügikasti või tualetti; Saame kinda raskusteta puhastada seebiveega.

UNIVERSAALNE – toode sobib igat tüüpi karvale, igasuguse pikkusega, olenemata lemmiklooma tõust, vanusest ja suurusest. Universaalne kinnas on soovitatav koertele, kassidele ja teistele loomadele; Sobib suurepäraselt nii koduseks kasutamiseks kui ka professionaalsetesse veterinaarkliinikutesse ning koera- ja kassihooldussalongidesse.

Koduloomad on imelised kaaslased inimeste igapäevaelus, kuid nende karv polstril või vaibal mitte. Selle puhastamine võib olla üsna suur väljakutse. Kammikinnas on asendamatu ja väga praktiline toode, mis aitab võidelda liigsete karvadega ja vabaneda ebameeldivast.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

  Laos olevaid tooteid saab osta ka meie kauplusest.

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

  Laos olevatele toodetele kiire tarne!

1-2 tööpäeva.