Koera või kassi transpordikott, hall

30,45 €

OHUTU LOOMALE - kandekott on mugav kott koera, kassi või küüliku kandmiseks. Aksessuaar on valmistatud kvaliteetsest materjalist, mis on loomadele ohutu. Lisaks tagab selle mugav jäigas struktuur, mis tagab veetava/vedatava looma täieliku mugavuse. Transporter on mõeldud kuni 6 kg kaaluvatele loomadele.

SUUR VENTILATSIOON - transpordikotis on suur ventilatsioon. Selle ülaosas on ka avad, mis võimaldavad loomal vabalt hingata.

VASTUPIDAV MATERJAL - kott on valmistatud EVA vahust, mis on vastupidav igasugustele kahjustustele, tänu millele teenib see kaua. Kotti on lihtne puhtana hoida, sest materjal, millest see on valmistatud, on mustusekindel.

RIHM KANDMISEKS JA KOKKUPANDAV - reguleeritav rihm üle õla kandmiseks täieliku koti küljest lahtivõtmise võimalusega ning ergonoomiline käepide lemmiklooma mugavaks transportimiseks muudab selle kasutamise lihtsamaks. Eriti mugavad tõmblukud, mis on paigutatud kanduri ette ja kahele küljele, lihtsustavad looma sisenemist ja väljumist. Kott on väikeste mõõtmetega kokkuvolditav, mis teeb selle hoidmise ülimalt lihtsaks.

SPETSIFIKATSIOON - hall värv; materjal: EVA vaht; rihma pikkus: 65 - 100 cm; mõõdud peale voltimist: 43x32x8 cm; mõõdud pärast lahti voltimist: 43x32x27 cm; kaal: 686 g;

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

  Laos olevaid tooteid saab osta ka meie kauplusest.

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

  Laos olevatele toodetele kiire tarne!

1-2 tööpäeva.