Vildist kassipesa 40X30X25 CM

25,37 €

VILDIST KASSIPESA SUURUS S 40 X 30 X 25CM

Kaunis viltmaja, millest saab kindlasti Sinu neljajalgse sõbra lemmikkoht.

Maja pakub teie kassile mugavat puhke- ja magamiskohta. Üks on kindel – see kassimaja hakkab kohe igale kassile meeldima!

Valmistatud tugevast ja vastupidavast viltmaterjalist kaaluga 800 gsm – see ei taga mitte ainult suurepärast vastupidavust, vaid tagab ka selle stabiilsuse ja kuju säilitamise. Kassimaja kujundati kasse silmas pidades ja selle valmistamisel on pööratud tähelepanu igale detailile. Kassipea kujuline sissepääs lisab võlu - väike detail ja see muudab nii palju!

Materjali hall värv sulandub iga interjööriga – te ei pea kartma, et teie lemmiklooma "neli nurka" kogu teie maja sisekujundusest liialt esile kerkivad.

Maja põhi on varustatud libisemisvastase materjaliga, mis ei lase tal üle toa liikuda – me kõik teame hästi, et kassid võivad olla hullud.

Suvila on varustatud ka praktilise käepidemega, mille abil on voodit lihtne mugavalt igasse kohta tassida.

See sobib suurepäraselt kõigile kassidele - nii väikestele kui ka suurtele. Me ei välista, et ka koerad ei suuda sellisele võluvale voodile vastu panna.

Kui juhtub, et maja määrdub, imege see lihtsalt tolmuimejaga üle või pühkige niiske lapiga üle ja kohe saab teie lemmikloom taas oma hubast kohta nautida.

Sissepääsu kõrgus: 14 cm

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

  Laos olevaid tooteid saab osta ka meie kauplusest.

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

  Laos olevatele toodetele kiire tarne!

1-2 tööpäeva.