Koera turvarihm autosse

10,12 €

CAR BACKLE - võimaldab kinnitada kõikidele autode turvavöösüsteemidele, mis tähendab, et seade tagab laialdase kasutuse ja sobivuse garantii olenemata sõiduki margist ja mudelist.

PIKKUSE REGULEERIMINE - kohanemine hetkevajadustega on tagatud sujuva pikkuse reguleerimise süsteemiga, mis annab suuremate autode puhul koerale teatud vabaduse või piirab nende liikumist.

ELASTIK – rihma veniv osa neelab äkilised löögid, ning suurendab seeläbi looma mugavust ning vähendab vigastusi äkkpidurdamisel või teel kokkupõrkes osalemisel.

LIHTNE KOKKUVÕTE - kaelarihma külge kinnitamine toimub karabiinikinnitusega, mis on soovitatav kinnitada koera rakmete külge.

SPETSIFIKATSIOON - mõõdud (min-max pikkus): 61-80cm; kaal 103g.

kaal: 103 g

MÄRKUS - koera turvalisuse huvides ei tohi rihmasid kinnitada kaelas kantava kaelarihma külge, vaid ainult rakmete külge!

Loomade õige transportimine autos ei tähenda ainult nende ohutuse eest hoolitsemist, vaid ka endale ja teistele liiklejatele piisava kaitse tagamist. Koerarihmad hoiavad lemmiklooma õiges kohas, mis ei häiri autot juhtiva inimese rahu ja keskendumisvõimet ning äkilise pidurdamise või kokkupõrkes osalemise korral vähendab raskete vigastuste ohtu, mis võivad tekkida loom.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

  Laos olevaid tooteid saab osta ka meie kauplusest.

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

  Laos olevatele toodetele kiire tarne!

1-2 tööpäeva.